Velkommen til oss

Pluscamp Namsos Camping ligger ved Namsens utløp, ca 5 minutters biltur fra Namsos sentrum. Campingplassen ligger i naturskjønne omgivelser og hyttene er plassert like ved plassens egen badestrand.

Et nydelig friområde grenser opp mot campingplassen, og en kveldstur i disse omgivelsene er den beste garanti for en god natts søvn.

Turen inn til byen tar som nevnt bare fem minutter. Byen i seg selv er vel verdt et besøk. Den har tradisjoner som nærings- og servicesenter, og handelen går livlig langs de brede gatene. Dessuten kan den by på noen helt spesielle opplevelser.

Våre priser finner du her.

Sesong Dager Tidspunkt
Lavsesong
20.08  - 01.05

Resepsjonen er stengt. Telefon vil være betjent alle hverdager kl. 0800 – 1500. Hvordan en skal forholde seg til ankomst utenom åpningstid er beskrevet under.

Mellomsesong
01.05 - 21.06
Resepsjonen er åpen:
Mandag - torsdag: 08.00 – 15.00
Fredag: 08.00-20.00
Lørdag: 08.00-20.00
Søndag: 10.00-14.00
Telefonen vil være betjent i resepsjonens åpningstid. Hvordan en skal forholde seg til ankomst utenom åpningstid er beskrevet under.
Høysesong
22.06 - 19.08
Resepsjonen er åpen kl. 0800 – 2200. Telefonen vil være betjent i resepsjonens åpningstid. Hvordan en skal forholde seg til ankomst utenom åpningstid er beskrevet under.

Ankomst utenom åpningstid

Alle bookinger gjøres enkelt på vår bookingside.

Hytteleie: Hytteleie utenom åpningstid må være avtalt på forhånd. Dere vil da ha mottatt informasjon om leieforholdet før dere ankommer.

Caravanplass: Det vil bli hengt opp en oversikt over forhåndsbookede plasser hver kveld og helg. Disse plassene er da opptatt og kan ikke benyttes. Ankommer du uten å ha forhåndsbooket plass, kan dere bare finne en ledig plass, og oppgjør vil skje påfølgende åpningsdag. Er ikke resepsjonen eller telefonen bemannet i tidsrommet dere bor på campingen, anbefaler vi at dere bruker VIPPS til å betale for oppholdet.  Dere kan også legge igjen en lapp med type overnatting, personopplysninger, adresse og telefonnummer, så vil det bli sendt faktura på oppholdet. Lappen legges i låst postkasse på utsiden av resepsjonen.

Teltplass: Finn dere en ledig plass å slå opp teltet (kart over området henger på oppslagstavle og viser hvor telt kan slås opp) Oppgjør vil skje påfølgende dag. Er ikke resepsjonen eller telefonen bemannet i tidsrommet dere bor på campingen, anbefaler vi at dere bruker VIPPS til å betale for oppholdet. Dere kan også legge igjen en lapp med type overnatting, personopplysninger, adresse og telefonnummer, så vil det bli sendt faktura på oppholdet. Lappen legges i låst postkasse på utsiden av resepsjonen.

Brikker som gir tilgang til sanitærbygget finner dere under blomsterpotte utenfor resepsjonen

WIFI: Benytt brukernavn: gjest og passord: camp1234

Kjøkken og dagligstue er åpen året rundt og kan fritt benyttes av våre gjester. Toalett på enden av sanitærbygget er åpent og kan benyttes av våre gjester ved behov.

Securitas har vaktholdet på campingen og kontaktes ved behov. NB! Skal IKKE kontaktes i forbindelse med bookingforespørsler eller annet som er nevnt her.