Velkommen til oss

Pluscamp Namsos Camping ligger ved Namsens utløp, ca 5 minutters biltur fra Namsos sentrum. Campingplassen ligger i naturskjønne omgivelser og hyttene er plassert like ved plassens egen badestrand.

Et nydelig friområde grenser opp mot campingplassen, og en kveldstur i disse omgivelsene er den beste garanti for en god natts søvn.

Turen inn til byen tar som nevnt bare fem minutter. Byen i seg selv er vel verdt et besøk. Den har tradisjoner som nærings- og servicesenter, og handelen går livlig langs de brede gatene. Dessuten kan den by på noen helt spesielle opplevelser.

Våre priser finner du her.

Sesong Dager Tidspunkt
Lavsesong
20.08  - 01.05

Resepsjonen er stengt. Telefon vil være betjent alle hverdager kl. 0800 – 1500. Hvordan en skal forholde seg til ankomst utenom åpningstid er beskrevet under.

Mellomsesong
01.05 - 21.06
Resepsjonen er åpen:
Mandag - torsdag: 08.00 – 15.00
Fredag: 08.00-20.00
Lørdag: 08.00-20.00
Søndag: 10.00-14.00
Telefonen vil være betjent i resepsjonens åpningstid. Hvordan en skal forholde seg til ankomst utenom åpningstid er beskrevet under.
Høysesong
22.06 - 19.08
Resepsjonen er åpen kl. 0800 – 2200. Telefonen vil være betjent i resepsjonens åpningstid. Hvordan en skal forholde seg til ankomst utenom åpningstid er beskrevet under.

Ankomst utenom åpningstid

Alle bookinger gjøres enkelt på vår bookingside.

Hytteleie: Hytteleie utenom åpningstid må være avtalt på forhånd. Dere vil da ha mottatt informasjon om leieforholdet før dere ankommer.

Caravanplass: Det vil bli hengt opp en oversikt over forhåndsbookede plasser hver kveld og helg. Disse plassene er da opptatt og kan ikke benyttes. Ankommer du uten å ha forhåndsbooket plass, kan dere bare finne en ledig plass, og oppgjør vil skje påfølgende åpningsdag. Er ikke resepsjonen eller telefonen bemannet i tidsrommet dere bor på campingen, anbefaler vi at dere bruker VIPPS til å betale for oppholdet.  Dere kan også legge igjen en lapp med type overnatting, personopplysninger, adresse og telefonnummer, så vil det bli sendt faktura på oppholdet. Lappen legges i låst postkasse på utsiden av resepsjonen.

Teltplass: Finn dere en ledig plass å slå opp teltet (kart over området henger på oppslagstavle og viser hvor telt kan slås opp) Oppgjør vil skje påfølgende dag. Er ikke resepsjonen eller telefonen bemannet i tidsrommet dere bor på campingen, anbefaler vi at dere bruker VIPPS til å betale for oppholdet. Dere kan også legge igjen en lapp med type overnatting, personopplysninger, adresse og telefonnummer, så vil det bli sendt faktura på oppholdet. Lappen legges i låst postkasse på utsiden av resepsjonen.

WIFI: Benytt brukernavn: gjest og passord: camp1234

Securitas har vaktholdet på campingen og kontaktes ved behov. NB! Skal IKKE kontaktes i forbindelse med bookingforespørsler eller annet som er nevnt her.