Namsos Camping og Koronaviruset

Opphold:

Grunnet situasjonen med koronaviruset, vil tilbudet ved Namsos-camping være noe redusert i starten av sesongen 2020. Vi vil inntil videre kun ha utleie av våre største hytter med eget kjøkken/bad. Våre små hytter og teltplasser holdes foreløpig stengt.

Vi har åpnet opp caravanplasser for bobil/campingvogn, som kan benytte seg av eget dusj/toalett. Vi har åpent tømmehus og mulighet for strømtilkobling og vannpåfylling. Sanitærbygg og servicebygg blir åpent fra 8 juni.

Resepsjon vil offisielt åpnes f.o.m. 15 mai, og frem til dette, ser vi helst at oppgjør for caravanplass skjer via VIPPS. Alternativt, kan dere legge igjen en lapp med personopplysninger og lengde på opphold, så vil vi fakturere i ettertid. Lappen legges i låst postkasse ved resepsjon.

Frem til åpning 15 mai, kjører vi «vårpris» på caravanplasser på kr. 250,- pr døgn! (inkl. strøm)

Aktiviteter:

Dresinbanen er foreløpig stengt, og det er uvisst når denne vil åpne i år. Vi håper å få til en åpning så raskt som mulig, men vi har en del arbeid som må utføres på linjen, samt at vi venter på tillatelse til å ta den i bruk. Det kan gå noe tid før denne vil åpne dessverre.

Andre aktiviteter som tråbåt/tråbiler, vil være tilgjengelig fra åpningsdato 15 mai

Vi ber alle om å følge myndighetenes anbefalinger og retningslinjer om å holde avstand, ha god håndhygiene, og å unngå store grupperinger også på campingplassen! Ved sykdom skal en ikke oppholde seg på campingplassen!