Opplevelser på Namsos Camping

Namsos Camping selger fiskekort i Namsen, en av Norges beste lakseelver. En strandlinje på 4 km. står til disposisjon for campingplassens gjester. I Namsenfjorden er det rike muligheter for sjøfiske fra båt og fra land. Bare Otterøya, eller vel en times biltur skiller oss fra storhavet, Folla. Det er like fascinerende og fengslende i storm som i stille.

Turen inn til byen tar bare fem minutter. Byen i seg selv er vel verdt et besøk. Den har tradisjoner som nærings- og servicesenter, og handelen går livlig langs de brede gatene. Dessuten kan den by på noen helt spesielle opplevelser. Det er mulig å gå fra campingen og inn til byen langs den nedlagte jernbanelinja, som er gruset opp de senere år. 

Legg byturen om Oasen svømme- og fritidssenter. Det finnes ikke maken. Dette er et av de største anleggene i fjell i hele Europa. Her finnes 50-meters basseng, oppvarmingsbasseng, boblebad, flere stupetårn, trimrom og kafeteria for å nevne noen av tilbudene.

Videre vil vi anbefale et besøk på byens kulturhus og opplevelsessenteret Rock city. Fylkesgalleriets utstillinger er så absolutt verdt byturen, og i konserthallen er det også stadig noe på gang. Sjekk konsertlisten - det kan lønne seg.

Pedalbåt

Rett ved den flotte badestranda vår finner du pedalbåt til utlån. Ta kontakt i resepsjonen hvis du ønsker å leie.

Barnevennlig badestrand

Et nydelig friområde ligger like ved campingplassen, og vi har også en flott badestrand inne på campingen.

Tråbiler

Pris: 30min, 30,-

Namsos Camping