Hytter

Hytter

Namsos Camping har 25 hytter. De 10 største er tømmerhytter med elektrisk Iys og oppvarming, dusj og WC. Oppholdsrommene har salong, og kjøkkenkroken er utstyrt med komfyr, kjøleskap og alt som trengs for et lengre opphold. I disse hyttene er det 4 eller 5 sengeplasser. Dyner og puter for samme antall finnes i hyttene. Sengetøy, håndklær og sluttrenhold er inkludert i prisen.

I tilknytning til de resterende hyttene har vi oppført et sanitæranlegg. Med dette har vi gjort de mer enkle hyttene til et godt alternativ.

Hytter med dusj og wc, 5-senger

3 stk tømmerhytter med elektrisk lys og oppvarming, dusj og WC. Salong og kjøkkenkrok med alt som trengs for et lengre opphold. 5 sengeplasser /m dyner+puter.1 soverom med 1 køye 75cm og hems 1 stk 75 cm og 2 stk. 120cm. Håndklær og sluttrenhold er også inkludert.

Hytter med dusj og wc, 4-senger

7 stk store 4 sengs tømmerhytter med elektrisk lys og oppvarming, dusj og WC. Salong og kjøkkenkrok med alt som trengs for et lengre opphold. 4 sengeplasser /m dyner+puter. 2 soverom med 1 familiekøye 75cm og 120cm. Håndklær og sluttrenhold er også inkludert.

Hytte stor 4 sengs

15 stk hytter med enkel standard. To køyesenger. Uten vann og wc, men har kjøleskap.